Horoskooppi

OINAS 21.3. – 19.4.
Tällä jaksolla ei ole tiedossa mitään mielenkiintoista. Kaikki on samaa p*skaa kuin ennenkin. Rakkauselämässäsi ei nyt vaan mikään menettele, joten voit antaa rauhassa aikaa itsellesi sekä omille fantasioillesi nk. oman käden oikeudella.

HÄRKÄ 20.4. – 20.5.
Kärkyt harakkana kaiken kiiltävän perässä mutta kaikki kiiltävä ei halua (lue: halua) tarttua matkaasi. Jatka kuitenkin yrittämistä, sillä joskus vahinko voi osua kohdalle. Tässä tuleekin painottaa sanaa vahinko.

KAKSOSET 21.5. – 20.6.
Koska et itsekään yleensä tiedä mitä haluat ja mihin olet menossa, ei tälläkään horoskoopilla ole paljoa annettavaa. Unohdat kuitenkin kaiken lukemasi alta aikayksikön.

RAPU 21.6. – 22.7.
Tunteellisuudessasi hukkaat sinulle tarjotut mahdollisuudet, kuten aina ennenkin. Ota rauhassa kuppi teetä ja katso, kun maailma hajoaa jossain vaiheessa ympärilläsi.

LEIJONA 23.7. – 22.8.
Loputon ylpeytesi ei salli sinun katsoa peiliin ja huomata niitä jenkkakahvoja, joita olet vuosien varrella hankkinut. Ei hätää, riittää kun muut näkevät ne.

NEITSYT 23.8. – 22.9.
Koska kukaan ei muutenkaan ymmärrä sanomisiasi ja tekemisiäsi, voit jatkaa hymyssä suin vanhoilla reiteilläsi. Itse tallaamasi polkuhan on sinulle jo ennestään tuttu ja voit olla varma, ettei polulle vahingossakaan eksy muita.

VAAKA 23.9. – 23.10.
Muista vielä Albert-eno thaihierontaan. Esko haluaa nakkikastiketta.

SKORPIONI 24.10. – 22.11.
Krapulahoureissasi koet henkisen heräämisen ja ryhdyt tällä jaksolla nunnaksi. Sukupuolestasi ja uskonnollisesta taustastasi riippumatta.

JOUSIMIES 23.11. – 21.12.
Ystäväsi, jos sinulla sellaisia sattuu olemaan, ovat huolissaan terveydestäsi. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä valkotakkiset auttavat sinua mielellään.

KAURIS 22.12. – 19.1.
Laiturin rakentaminen talvella ei kannata. Sinun tapauksessasi ei ehkä kesälläkään.

VESIMIES 20.1. – 19.2.
Oudot viestisi ovat jo menneet KRP:n esitutkintaan. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, tuletko kuulluksi tai huomatuksi!

KALAT 20.2. – 20.3.
Taivaankannen viimeisenä merkkinä sinäkin saat huomata olevasi tällä jaksolla viimeinen. Monessa asiassa.

Mainokset