Amerikkalaiskultti aikoo palvoa kylmän kiven kuumaksi

Posted by

New Mexicoon rekisteröidyn lahkon johtaja väittää löytäneensä mystisen kiven läheltä Grand Canyonia. Kuvan kivimuodostelma ei liity tapaukseen.

Viime vuonna perustettu Kolmannen Päivän Mitättömyyksien Universaali Kirkko on saavuttanut laajan kannattajakunnan Yhdysvaltain eteläosissa. Myös useat entiset Roswell-kultin jäsenet ovat siirtyneet kirkon jäseniksi etsiessään ”lopullista totuutta”. Lahkon perustaja Richard ”Dick” Jackson ei ole vielä paljastanut mystisen kiven tarkkaa sijaintia, jotta innokkaimmat, opetuslapsiksi kutsutut jäsenet eivät pilaa jumalallista suunnitelmaa palvomalla kiveä kuumaksi ennen kuin on tarkoitettu.

Lahkon perustaja ja entinen erotiikkabaarin omistaja Richard ”Dick” Jackson viimeisimmässä hänestä otetussa valokuvassa lokakuussa 2018.

Lahkon lopullisena tavoitteena on palvoa mainittu kylmä kivi kuumaksi vuonna 2025, jolloin he odottavat maailmanloppua tapahtuvaksi jättiläiskomeetan iskeytyessä Grand Canyoniin. Tähän mennessä Jackson on tehnyt jo usean lahkon jäsenen kanssa kauppakirjat heidän omistamistaan kiinteistöistä pilkkahintaan. Jacksonin mukaan onkin ollut hienoa seurata hänen ”opetuslastensa” uskollisuutta kirkon opeille ja etenkin tiedolle siitä, että vuonna 2025 heidän maalliset hökkelinsä tulevat tuhoutumaan muun planeetan mukana.

22.7.2019 Matti Nieminen, Albuquerque