Laukaalaisnaisen hämmentävät Tinder-treffit: Mies käyttäytyi asiallisesti koko illan

Posted by

Paikallisten lähteiden mukaan tapahtumasarja on hämmästyttänyt koko pitäjää.

34-vuotias laukaalainen Maria (nimi muutettu) kertoo Banaania.fin haastattelussa viimeperjantaisesta treffikokemuksestaan. Saatuaan aiemmin tässä kuussa Tinder-matchin lähistöllä asuvasta miehestä Maria oli ehtinyt jo selvittää miehen profiilikuvassa olleen auton rekisterikilven perusteella tämän henkilöllisyyden. Muistaen edellisen treffikokemuksensa erään kuopiolaisen perunakauppiaan kanssa Maria oli hieman epävarma, kun mies ehdotti tapaamista paikallisessa anniskeluravintolassa. Joka tapauksessa Maria suostui tapaamiseen.

Saavuttuaan sovittuna ajankohtana ravintolaan hän huomasi ikkunapöydässä miehen, joka vaikutti ensinäkemällä pidemmältä ja hiukan komeammalta, kuin tämän Tinderiin lataamat kuvat antoivat ymmärtää. Miehen tunnistettua Marian hän nousi pöydästä ja tervehti Mariaa rauhallisin ja vakain elein ja katsoi Mariaa silmiin. Kaksi tuntia kestäneen tapaamisen aikana mies ei osoittanut liiallisen päihtymyksen merkkejä eikä myöskään kopeloinut Mariaa epäsopivasti. Useat sivulliset todistivat tapahtumaa ravintolassa ja epäuskoinen huhumylly onkin lähtenyt kiertämään pienessä kunnassa.

17.7.2019 Matti Nieminen, Laukaa