Urheilusähkeet: Timo Jutila siirtyy mongolialaisseuran päävalmentajaksi

Posted by

HK Petroneft Ulan Bator on KHL:n uusin laajennusjoukkue.

STT:ltä saamiemme vahvistamattomien tietojen mukaan leijonalegenda Timo Jutila on allekirjoittanut kaksivuotisen sopimuksen KHL-seura Ulan Batorin kanssa. Ensi kaudella KHL-liigassa aloittavan Ulan Batorin omistaja, oligarkki Gennadi Bobrov on saamiemme tietojen mukaan tarjonnut Jutilalle huomattavan avokätistä sopimusta, johon Jutila on tarttunut ”pitkällisen harkinnan ja perheen kanssa käytyjen keskustelujen tuloksena”. Jutilan apuvalmentajiksi Mongoliaan lähtevät Risto Dufva ja entinen HIFK-luotsi Ari-Pekka Selin.

HK Petroneft Ulan Bator on laittanut rahaa palamaan jo aiemmin tänä kesänä. Kesäkuussa seura ilmoitti tehneensä viisivuotisen ja 280 miljoonaa ruplaa käsittävän kontrahdin hyökkääjä Ilja Kovaltshukin kanssa. Myös uusi Petroneft Arena-nimeä kantava, 24000 katsojan kapasiteetilla varustettu jäähalli on rakennettu pääkaupunki Ulan Batorin keskustaan. Huhujen mukaan Bobrov aikoo järjestää hallissa myös Eurovision laulukilpailun heti, kun Mongolia voittaa kisan.

Lisää aiheesta hetken kuluttua.