Toimitusjohtaja järjesti laatuaikaa perheensä kanssa

Posted by

Toimitukseemme saapuneen vahvistamattoman huhun mukaan Espoon Westendissä asuva pörssiyhtiön toimitusjohtaja on jäänyt viiden päivän mittaiselle lomalle juuri lastensa kesälomien sekä aviovaimonsa vuosiloman aikaan. Banaania.fi ei tavoittanut toimitusjohtajaa haastattelua varten. Yrittäessämme ottaa toimitusjohtajaan yhteyttä sekä puhelimen että sähköpostin välityksellä saimme kummankin välityksellä automaattisen poissaolotiedotteen.

Pörssiyhtiö tutkii tapausta

Taloustoimituksemme tavoittama yhtiön hallituksen puheenjohtaja piti toimitusjohtajan äkillistä lomapäätöstä vakavana laiminlyöntinä. Hänen mukaansa yhtiön hallitus kokoontuu lähipäivinä hätäkokoukseen käsittelemään toimitusjohtajan asemaa yrityksen palveluksessa. Mahdollisista toimenpiteistä hallituksen puheenjohtaja ei kuitenkaan voinut vielä kommentoida:
– Harkitsemme asiaa hallituksen muiden jäsenten kesken ja jaamme lehdistötiedotteen, kun meillä on enemmän kerrottavaa.

Banaania.fi seuraa tilannetta ja raportoi kohun uusimmista käänteistä. Kuvan toimitusjohtaja ei liity tapaukseen.

15.7.2019 Teppo Alias, Espoo