Joensuulaismies nautti kebab-annoksen tahrimatta paitaansa

Posted by

Mies sai päihtymystilastaan huolimatta myös selvää tarjoilijan puheesta.

34-vuotias joensuulainen kirvesmies oli viettämässä lauantai-iltaa ystäviensä kanssa paikallisessa anniskeluravintolassa, kunnes tuli pilkun aika. Aiemmista kapakkareissuistaan viisastuneena mies päätti poiketa paikallisessa pizzeriassa haukkaamassa yöpalaa:
– Edellisellä kerralla mie hakkasin kaksi miestä ja yhden polkupyörän, sillä verensokerini ja humalani laski matkalla kotiin ja minnuu vitutti.

Saavuttuaan pizzeriaan mies tilasi rullakebabin sekä virvoitusjuoman ja auttoi myös ystäväänsä tilaamaan Dillinger-pizzan, sillä kommunikaatio sekavasti sammaltaneen ystävän ja ravintolan tarjoilijan kesken takelteli. Kuitenkin mies jätti tulkkaamatta kaljupäisen ystävänsä huomautukset tarjoilijan etnisestä taustasta.

Annoksen nautittuaan mies kummeksui sitä, ettei rullakebabista ollutkaan jäänyt tahroja hänen paidalleen, saati hänen käsiinsä: – Yleensä mie huomaan aamulla, että paidankaulus on täynnä soosia ja salaattia. Niitä on kiva kohmelossa alkaa siitä pesemään. Tällä kertaa kaikki meni kuitenkin yli odotusten.

16.7.2019 Matti Nieminen, Joensuu