YLE Teeman syysohjelmistossa Juntti-Suomen historia

Posted by

Teeman syysperjantait täyttyvät henkilökuvista aina Rannanjärvestä Seppo Rätyyn.

Yle Teeman apulaiskulttuuripäällikkö Kirsikka Guggenheim-Aaltosen mukaan Teeman uusi kulttuurikatsaus, Juntti-Suomen historia, on merkittävä tapa laajentaa Teeman ohjelmistokattausta. ”Aiemmin esitimme lähinnä klassista musiikkia ja neuvostoliittolaisia taide-elokuvia mutta nyt olemme päättäneet laajentaa ohjelmatarjontaamme ns. tuulipukukansan pariin”, kertoo Guggenheim-Aaltonen. Yle Teema onkin saanut paljon negatiivissävytteistä palautetta ohjelmistostaan, joka on ollut tavallisen, makkaraa ja keskiolutta mättävän keski-ikäisen mieskatsojan käsityskyvyn yläpuolella.

Juntti-Suomen historian jaksot Yle Teemalla;
Pe 30.8. klo 21: Lalli ja piispan kohtalo
Pe 6.9. klo 21: Hakkapeliittojen humalainen marssi
Pe 13.9. klo 21: Ison-talon Antti, Rannanjärvi ja häjyt
Pe 20.9. klo 21: Pontikkaa, pontikkaa!!
Pe 27.9. klo 21: Hiljaisten keihäsmiesten matka kohti kultaa
Pe 4.10. klo 21: Vyölaukkukansa Torremolinoksen yössä