Espoolaismies kasasi grillin ilman isänsä apua

Posted by

Suorituksestaan ylpeä mies aikoo seuraavaksi vaihtaa autonrenkaat omin neuvoin.

Espoon Suvisaaristossa asuva 30-vuotias mies vietti kesäpäivää takapihallaan, kunnes havaitsi savua naapurin pihalla. Naapuri oli aloittanut grillauksen ja tästä suivaantuneena mies päätti lähteä hankkimaan oman grillin Suomenojalla sijaitsevasta myymälästä.

Palatessaan myymälästä ja purkaessaan pakettia mies tajusi, ettei ollut tähän mennessä pystynyt mihinkään teknisiä taitoja vaativiin suorituksiin ilman lähistöllä asuvan isänsä apua. Liikematkalla ollut isä ei kuitenkaan ollut juuri kyseisellä hetkellä tavoitettavissa, joten mies päätti noudattaa grillin mukana tulleet kasausohjeita.

36 tuntia kestäneen kasaamisoperaation jälkeen mies kertoi väsyneenä mutta ylpeänä Banaania.fille paistavansa heti ensi töikseen grillissä lehtisalaattia ja kananmunia. – En olekaan mikään uusavuton, vaikka isi ja setä niin väittävätkin. Seuraavaksi aion vaihtaa autooni talvirenkaat ihan omin käsin jo syyskuussa, kertoo mies silminnähden innostuneena.

13.7.2019 Teppo Alias, Espoo